Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. D66-minister Laurens-Jan Brinkhorst praat o.a. over de aanpak van BSE en de toekomst van de landbouw. Verder vertelt het Kamerlid voor de PvdA Jeroen Dijsselbloem over zijn werk in de Kamer. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van zangeres Marielle Tromp in Amsterdam het zevende deel in de serie over literatuur in Sint-Petersburg. Na elven opnamen van het Studio Amstel Festival met l'Altra (USA), Richard Youngs (UK), Pop-off Tuesday (Japan) en the American Analog Set. Tot slot een historische geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Aandacht voor de betekenis van de brief in cultureel, emotioneel en historisch opzicht. Verder schrijfster Nahed Selim over haar boek Brieven uit Egypte en een reportage over de herbestemming van de vuurtoren van Harlingen. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.