Selectie Radio

Thuis op twee. Gesprek met de 27-jarie schrijver Ali Eddaoudi over zijn boek Hollandse nieuwe met achtergronden van drie generaties Marokkanen in Nederland. Radio 2, 18.02-19.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijver Marcel Möring en een verhaal van Arnon Grunberg een gesprek met Louis Lehmann over zijn bundel met verzameld werk. Verder Russische Poëzie, gevolgd door een gesprek met vertaler Gerard Rasch over de Poolse schrijver en tekenaar Bruno Schulz. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. De schrijvers Peter Verhelst, Arie Storm en Jaap Scholten praten over de invloed van beeldcultuur op de literatuur. Verder humorist Kamagurka over zijn liedbundel De zanger is ziek. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Een leven lang. Portret van portretfotografe Jutka Rona. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.