Selectie Radio

De avonden. Literair-muzikale eindejaarsuitzending met o.a. Frank Koenegracht, Rudy Kousbroek, Hans Aarsman, Sarah Hart, Hans Dorrestijn, Louis Lehmann en J.P. Guépin. Met het Music-Hall orkest en zangeres Mary-Lou. Radio 5, 22.02-23.00u.

Cultuur en media. Gasten zijn tv-presentator Tom Egbers die in 1995 een boek schreef over de Zuid-Afrikaanse voetballer Steve Mokone dat nu is verfilmd. Verder acteur Eric Schneider over zijn hoofdrol in de voorstelling Minetti en kunsthistoricus Henk van Os over zijn tentoonstelling Reliekverering in de Middeleeuwen. Morgen, Radio 1, 15.04-16.00u

Weldenkende mensen. Debat over de uitkomsten van de Eurotop in Nice met o.a. dr. P. Kapteyn van de Vereniging Democratisch Europa, oud-directeur-generaal bij de Europese Gemeenschap E.P. Wellenstein en europarlementariër Max van den Berg. Morgen, Radio 1, 16.05-17.00u.