Selectie Radio

De wandelende tak. De groep Alicantes van de Antwerpse violist Didier François speelt een fusie van klassiek, jazz, Indische, Afrikaanse en Scandinavische muziek. Radio 4, 18.30-19.30u.

Opium. Cabaretier Freek de Jonge praat over de traditie van de oudejaarsconference, verschillen en overeenkomsten met zijn voorganger Wim Kan en het beëindigen van zijn column voor Het Parool. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijver Maarten 't Hart in Warmond een reportage over het begeleidingsproject voor mensen met een psychische stoornis `Westerpark' in Amsterdam. Verder in het tweede uur o.a. een gesprek met dichter Rutger Kopland. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vissu d'arte. Derde uitzending over de sopraan Renata Tebaldi behandelt haar titelrol in de opera Aïda van Verdi. Morgen, Radio 4, 13.04-14.00u.