Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van galeriehouder Thom Mercuur in het Friese Gersloot besprekingen van het al 25 jaar bestaande geïllustreerd magazine Furore, de nieuwe cd Victory van de Nederlanse singer/songwriter Julia P. en de horrorvoorstelling Het geheim van Kempenorsk. In het tweede uur o.a. een gesprek met beeldend kunstenaar P.J. Roggeband. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Opnamen van pianist Michiel Borstlap, bassist Jimmy Haslip, trompettist Eric Vloeimans, percussie Jeroen de Rijk en op drums Hans Eijkelaar. Radio 4, 23.00-24.00u.

TROS Nieuwsshow. Onder anderen aanwezig psycholoog René Diekstra die in 1996 bij de universiteit van Leiden als hoogleraar werd ontslagen wegens het plegen van plagiaat. Hij heeft zijn columns gebundeld in een nieuw boek, De kwestie van geluk. Morgen, Radio 1, 8.30-11.00u.