Glasgow Rangers uitgeschakeld in UEFA Cup

Glasgow Rangers is gisteren uitgeschakeld in het toernooi om de UEFA Cup. In Duitsland verloor de ploeg van de Nederlandse trainer Dick Advocaat met 3-0 van Kaiserslautern. De club die het seizoen in de Champions League begon en Sturm Graz en Monaco versloeg, staat nu al voor de winterstop ondanks flinke investeringen internationaal met lege handen. De Duitse doelpunten werden gemaakt door Klose, Buck en Lokvenc.

Barcelona plaatste zich voor de volgende ronde. Twee weken geleden won de Spaanse club in België met 2-0 van Club Brugge, gisteravond kwam Barcelona in eigen stadion niet verder dan een gelijkspel, 1-1. Rivaldo opende de score uit een strafschop, Verheyen maakte gelijk. Internazionale ontsnapte in Milaan tegen Hertha BSC aan uitschakeling. Vlak voor tijd maakte Sükür het beslissende doelpunt: 2-1. In Berlijn bleef het twee weken geleden 0-0.