Selectie Radio

Hier en Nu Den Haag. Minister van Defensie Frank de Grave praat o.a. over de uitzending van Nederlandse militairen naar Ethiopië en Eritrea. Tevens het Kamerlid voor de SP Harry van Bommel die deze week in Irak opnamen maakte van het protest tegen de boycot van het Westen tegen dit land. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van huisvrouw Ansje Spee Roozen in Noordwijk het zesde deel in de serie over de Russische dichteres Anna Achmatova. Verder een portret van de Rus Ivan Pavlov, maker van elektronische muziek. Tot slot een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Gesprek met binnenhuisarchitecte Marion Bergman en sociologe Irene Cieraad over heden, verleden en toekomst van het interieur. Ook geeft de Amerikaanse kunstenares Audrey Ng een portret van het Vondelpark bij nacht. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.