Selectie Radio

Kleur bekennen. Gesprek met Haagsche Courant journalist Alexander Munninghoff – zijn beide grootmoeders waren Russisch – over wat Rusland voor hem betekent. Radio 5, 18.02-19.00u. & herh. Radio 1, 0.02-1.00u.

De avonden. Na het uitzicht van beeldend kunstenares Lucia Bezemer in Heemstede besprekingen van Het Krijgsbedrijf van dichter Jan Eijkelboom; het multimedia tweeluik Ruigoord van Toneelgroep Amsterdam en de omarming door de elite van sterren als André Hazes en Johnny Jordaan. Na muziek van blueszanger Leadbelly een atelierbezoek aan schilder Anton Valens. Tot de sluiting van de week door Heere Heeresma. Radio 5, 22.02-24.00u.

Jazz op 4. Studiogast is cellist Ernst Reijseger die zoals bij veel prominenten in de Nederlandse geïmproviseerde muziek buiten de grens een graag geziene gast is geworden. Radio 4, 23.00-24.00u.