Selectie Radio

Thuis op 2. Oorlogsverslaggeefster en schrijfster Minka Nijhuis praat over haar werk voor het dagblad Trouw en haar boek De erfenis van Matebian. Radio 2, 18.02-19.00u.

De avonden. Na het uitzicht van jurist Huub Drion in Leiden de vijfde aflevering over Sint-Petersburg. In het tweede uur concertopnamen van Will Oldham, Savoy Grand en Califone. Tot slot een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Optreden van de band Sirena met Zuid-Amerikaanse en Caraïbische muziek. Radio 4, 23.02-24.00u.

Schuim & as. Gesprek met de Elsbeth de Vlieger en Rob Bruynzeels over de bibliotheek in het internettijdperk en met uitgever/schrijver Vic van der Reijt over het Nederlandse lied. Verder een reportage over het voormalige theepakhuis Koning Willem 1 in Amsterdam. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.