Selectie Radio

Andersdenkenden. Voetbalcommentator Hans Kraay en Candlelight-presentator Jan van Veen lichten hun spirituele leven toe. Radio 5, 21.02-21.25u.

De avonden. Na het uitzicht van de Haarlemse dichter George Moormann en een verhaal van Arnon Grunberg een compilatie van het onlangs gehouden Crossing Border festival. Tussendoor Russische poëzie en een een gesprek met de Vlaamse journalist Rudi Rotthier over zijn Canadese reisboek Het beste land van de wereld. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sporen. Eerste aflevering van een 9-delige serie waarin Maya Schepers, Edwin van Laar en Ben Kolster in het spoor van Jacob van Lennep andere plekken bezoeken dan Geert Mak en Theo Uittenbogaard op de tv. Aandacht voor o.a. de passage uit het reisdagboek ,,De mannen van Marken zijn heel zindelijk, de vrouwen en de huizen minder.'' Zie ook TV-vooraf. Morgen, Radio 5, 9.02-10.00u.