Selectie Radio

Urubicha. Slot van een drieluik over de Russische auteur Vladimir Nabokov en de componist Sergei Rachmaninov. Radio 4, 19.00-20.00u.

De avonden. Literair variété met muziek van zanger gitarist Arther Ebeling. In het tweede uur een gesprek met Hendrik Jan Schoo over zijn boek De verwarde natie, dwarse notities over immigratie. Na half twaalf Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde verdieping. Reportage van de manifestatie Paradijs bij het Dashboardlight waar kunstenaars, muzikanten, schrijvers en cabaretiers werk presenteren werk dat geïnspireerd is op muziek uit de jaren 70 en 80. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de tv-serie Dutch Approach en wat het binnen de Molukse gemeenschap heeft losgemaakt en opgeleverd. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.