Zorreguieta 2

In deze krant van 23 november bepleitte Maarten Huygen in zijn tv-column openheid van de Rijksvoorlichtingsdienst. Dit in verband met het `geheime' bezoek van de ouders van Maxima aan Nederland. Dat ben ik niet met hem eens. Al dat journalistieke gehijg rond de kroonprins vind ik storend en verwerpelijk. Het weekblad Privé een ereplaats in het tv-programma B&W? Zelfs bij een respectabel programma als B&W gaat sensatie dus voor principes. Journalisten die in de bosjes gaan liggen omdat ze iemand niet met rust kunnen laten moeten geboycot worden. Hoe lang is het geleden dat iedereen schande sprak van de paparazzi rond prinses Diana? Arm volk dat door de media van hype naar hype gejaagd wordt. Noem mij een krant die hieraan niet meedoet, en ik zal er mij op abonneren.

    • Lottie van Zwol