Website

Wie nog Sinterklaascadeaus wil bestellen op internet, moet snel zijn. De meeste webwinkels nemen maandag en dinsdag nog orders aan voor bezorging voor 5 december. Wie op zoek is naar ideeën kan bij webwarenhuis Hot Orange een aantal kenmerken van degene voor wie het pakje bestemd is invoeren in de `cadeauzoeker'. Een serie cadeautips volgt. Voor een hippe vrouw beveelt Hot-Orange bijvoorbeeld een palmtop aan. Een carrièregerichte man kan je beter een thermoskan cadeau doen. Wie haast heeft, kan winkelen in de `last minute shop', waar Hot Orange producten aanbiedt die razendsnel bezorgd kunnen worden. Macropolis, eveneens een warenhuis op internet, verzamelt op zijn website een uitgebreide verzameling links naar webwinkels om productenprijzen te vergelijken. Bij De Winkel zijn alle Sinterklaascadeaus handig ingedeeld in prijsklasses.

(www.hot-orange.com, www.macropolis.nl, www.dewinkel.nl)