Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van schilder Jan Sierhuis in Amsterdam besprekingen van het poëziedebuut Slaapschuld van Peer Wittenbols, de cd Can't Stop Singing van Bauer en de foto-expositie Buren in het Rijksmuseum. Verder een bezoek aan de Amsterdamse schilder Sander Steeman (1964). Radio 5, 22.02-24.00u.

Jazz op 4. Soloconcert van de Noorse instrumentalist Stian Carstensen. Radio 4, 23.00-24.00u.

KRO-jubileum. De KRO-programma's Breakfastclub, Adres onbekend en Tijd voor Twee staan allemaal in het teken van terugblikken, heden en toekomst. Morgen, Radio 2, 6.02-18.00u.

Cappuccino. Niet op Radio 2 maar via internet (NCRV wijkt uit voor het KRO-jubileum) met o.a. zanger Stef Bos en Martin Reddeman, hulpverlener voor internetverslaafden. www.ncrv.nl/cappuccino, Morgen, 9.00-12.00u.