Selectie Radio

Urubicha. Een B@chscherts. Johann Sebastian Bach was een veelschrijver, iedere week moest er wel een cantate worden gemaakt. In deze uitzending een gefantaseerd klankbeeld over hoe Bach met de zegeningen van de computer en het internet om zou zijn gegaan. Radio 4, 19.00-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van boekhandelaar Wouter Roelants in Nijmegen het vierde deel van een serie over Sint Petersburg. Na elven opnamen en een portret van de Engelse band Movietone en een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Onder meer een gesprek met Gijs Kuneman van de Stichting Natuur en Milieu over het veranderende landschap en in het tweede uur schrijfster Carla Bogaards over liefde, verdriet en dood. Verder de tentoonstelling over honderd jaar Nederlandse verpakkingen Verpakt & Versierd. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.