Irritatie Bruggink over NOS

Uit woede over de vele herhalingen van zijn elleboogstoot, afgelopen zaterdag in het duel tegen Heerenveen, heeft Arnold Bruggink laten weten dat ,,de NOS het voorlopig wel kan vergeten''. Volgens de PSV'er heeft de televisie onnodig veel ophef gemaakt over het incident waarbij tegenstander Sander van Gessel tegen de grond werd gewerkt.

,,Behoorlijk geïrriteerd'' verklaarde Bruggink gisteren te zijn. ,,Wat er allemaal is gebeurd, is niet reëel meer'', meende de spits. ,,Ik heb het gevoel dat dat ene moment sterk is aangedikt. Journalisten mogen en moeten dingen registreren, maar nu stond iedereen te dringen om zijn mening te geven. Te pas en te onpas kwamen die beelden voorbij, de NOS kan het voorlopig bij mij wel vergeten.''

Ook trainer Erik Gerets laakte ,,de wanverhouding tussen de verschillende beelden die van Arnold op tv zijn verschenen'', zo liet de Belg gisteren weten. ,,Ik vind dat er zo een bepaalde stemming wordt gekweekt waarvan Arnold het slachtoffer is geworden.''