Britney Spears

Ik vind al die ophef over Britney Spears belachelijk. Ze zou kinderen verkeerd beïnvloeden, wat helemaal niet waar is. Kinderen kijken op een heel andere manier naar de clipjes van Britney dan (de meeste) volwassenen. Als kinderen bijvoorbeeld `Oops..I Did It Again' zien op de tv dan denken ze `O leuk, een vrolijk popliedje', zien volwassenen echter het clipje dan schreeuwen ze moord en brand, want stel je voor dat hun kinderen er ook zo bij willen lopen?

Jonge kinderen die de liedjes niet verstaan, zullen gewoon de melodie leuk vinden en oudere kinderen die wel Engels verstaan weten heus wel dat het gewoon een oppervlakkig popliedje is en die zullen niet denken: `kom, laat ik eens zo'n catsuit aandoen en een paar jongens verleiden!' Kinderen die dat wel doen kunnen schijnbaar niks verdragen en worden overal door beïnvloed en dat is echt niet Britney's schuld.

    • Charlotte Okken