Selectie Radio

Theater van het sentiment. Aandacht voor het jaar 1970 toen Peter Engel, zanger van de Nederlandse band Plastic People een hit had met het nummer `Dancing and drinking'. Radio 2, 20.02-23.00u.

De avonden. Literair variété met verhalen van Wanda Reisel, Micha Wertheim en gedichten van Neeltje Maria Min en Arjen Duinker. Na elven een gesprek met Sarah Verroen en meesterwerken uit de Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde verdieping. Acht uur lange uitzending over 75 jaar historie van de KRO. In de uitzending wordt met muziek, historische opnamen en stemmen uit het verleden geprobeerd een beeld te schetsen van wat de KRO de luisteraars geboden heeft. Morgen, Radio 5, 9.02-17.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de Duitse worsteling met moralisme en identiteit. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.