Selectie Radio

Tijd van je leven. Onder meer een gesprek met mr. Jacques Booij van de Nederlandse Vereniging van Belastingadviseurs over het nieuwe belastingstelsel en de veranderingen voor senioren. Ook pleit Bert Runhaar van de stichting Kwaliteits- en Bruikbaarheidsonderzoek o.a. voor een gemakkelijker te gebruiken afstandsbediening voor de televisie. Radio 5, 12.02-13.00u.

Tema. Aandacht voor de bestrijding van infectieziekten in Afrika en Vietnam, en de stand van zaken in het onderzoek naar dyslexie. Radio 5, 14.02-15.00u.

Nederlandse componisten. In deze zesde aflevering een tijdsbeeld van componist Willem Pijper die als criticus gevreesd werd om zijn compromisloze standpunten. Radio 5, 15.02-16.00u.

Het witte doek. O.m. aandacht voor de muziek uit de film Dancer In The Dark van Lars van Trier. Hoofdrolspeelster Björk componeerde de soundtrack. Radio 4, 18.00-19.00u.

Jaren '70 Supersessie. Slotuitzending van de week met live-optredens van onder andere Kayak, Peter Koelewijn, Mariska Veres, Hans Vermeulen en gitarist Jan Akkerman. Radio 2, 21.04-24.00u.

Easy listening. Aandacht voor My Father's Daughter, de kritische biografie die Tina Sinatra schreef over haar twee jaar geleden overleden vader. Verder opnamen van Marianne Faithfull in muziek van Joe Jackson, Julian Clerc en Sting met soulevergreens van Bill Withers. Radio 1, 0.04-2.00u.