Selectie Radio

Kleur bekennen. Gesprek met de 62-jarige filmregisseur Frans Weisz die aanvankelijk acteur wilde worden en nu met zijn films probeert de eeuwigheid te doorstaan. Radio 5, 18.02-19.00u. & herhaling Radio 1, 0.02-1.00u.

De avonden. Na het uitzicht van beeldhouwer Hein Mader in het Friese Mantgum, besprekingen van de roman Eten met Emma (Herman Koch), de cd Neurotic Jackpot (Dyzack) en de gangsterkomedie Snatch van de Britse filmer Guy Ritchie. In het tweede uur muziek van bluesmuzikant Bo Diddly en een atelierbezoek aan schilder Stijn Peters die werk maakt dat verwant is aan Pieter Bruegel de Oude. Radio 5, 22.02-24.00u.

Jazz op 4. Opnamen van het optreden dat de Engelse saxofonist John Surman tijdens de Zomer Jazz Fiets Toer 2000 in de Abdijkerk in het Groningse Aduard. Radio 4, 23.00-24.00u.