Indiase filmster Rajkumar vrij

De Indiase filmster Rajkumar is vandaag na meer dan honderd dagen gevangenschap vrijgelaten door de gangster die hem vasthield en naar Erode is gebracht. Erode ligt in de deelstaat Tamil Nadu, vlak naast de ondoordringbare jungle waar de meest gezochte bandiet van het land, Koose Muniswamy Veerappan, de 72-jarige acteur vasthield. Bronnen binnen de regering beweren dat de populaire acteur is vrijgelaten dankzij onderhandelingen van zijn familie en de filmindustrie met de bandiet. Volgens andere bronnen is Rajkumar vrijgelaten vanwege zijn slechte gezondheid. Veerappan eiste de vrijlating van 56 kameraden in ruil voor Rajkumar. Dit werd door een Indiase rechtbank voorkomen. Rajkumar, die meer dan 210 films op zijn naam heeft staan, werd op 30 juli samen met drie anderen door Veerappan gegrepen.