Selectie Radio

Tema. Aandacht voor het belang van één loket voor overheidsdiensten om te voorkomen dat de burger van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Verder het wetenschappelijk onderzoek naar revalidatiemethoden. Radio 5, 14.02-15.00u.

Nederlandse componisten. In deze aflevering een portret van de katholieke vernieuwer van kerkmuziek Hendrik Andriessen. Radio 5, 15.02-16.00u.

Faros. Onder meer aandacht voor de door velen verguisde regisseuse en nazi-propagandiste Leni Riefenstahl. Zij maakte in 1934 de film Triumph des Willens. Radio 5, 16.02-17.00u.

Volgspot-live. Optreden van Jeroen van Merwijk & Bavo Galema, de bezetting van de musical Kruimeltje, de groep Oud West en Ten Sharp. Radio 2, 22.02-24.00u.

Easy listening. O.a. zingen Sophia Loren en Telly Savalas Franse chansons en bossa nova's. Verder klassiek dirigent Simon Rattle die Ellington speelt en aandacht voor Dame Cleo Laine, die 18 november met echtgenoot, bandleider en saxofonist John Dankworth optreedt in Den Bosch. Radio 1, 0.04-2.00u.