Win Potter-spullen met voorlees wedstrijd

WIL JE OOK graag een van deze Potter-spullen winnen, zoals een Potter-petje, Potter-T-shirt, Potter pennenset of Zwerkbal-sleutelhanger? Dat kan als je meedoet met de voorleeswedstrijd van het Potterhoekje, die duurt tot op 9 december deel 4 uitkomt. Wat je moet doen is simpel. Je kiest je favoriete Potter-fragment en leest dat voor op een cassettebandje. Langer dan 1 minuut mag je voorleesfragment niet duren.

Tot 9 december kan je inzenden. Dan kiezen we uit alle bandjes de beste voorlezer of voorleester, en die krijgt de Potter cd: daarop wordt HP1 voorgelezen. Jan Meng leest het verhaal voor, op acht cd's.

Op het Potterhoekje op internet (www.nrc.nl/Potterhoekje) kun je een stukje van die Potter cd horen als je op Wedstrijd klikt. Stuur je bandje aan het Potterhoekje, Paleisstraat 1, 1012 RB Amsterdam. Zet je naam, adres, leeftijd, boektitel en paginanummer op het bandje.

Om het wachten tot 9 december te verzachten verloot het Potterhoekje onder de inzendingen elke week al vast een prijsje: Potterspullen die in Amerika al te koop zijn.

Deze week heeft Mirjam Ekkart (13) uit Den Haag al vast het Potter T shirt gewonnen.