Grote jongens verpesten concert Britney Spears

GROTE JONGENS HEBBEN afgelopen zaterdag het concert van Britney Spears in Nederland verpest. Zij waren er de oorzaak van dat veel echte fans (meisjes van 10 tot 13) het concert nauwelijks konden volgen. Tientallen rotjochies van 15 jaar of ouder waren naar het Gelredome, het stadion in Arnhem gekomen om te lachen, schreeuwen en bier te drinken; iets wat de keurige Britney vast niet zou hebben goedgekeurd. Toen het concert in volle gang was, klommen ze bij elkaar op de schouders. Daarmee ontnamen ze veel kinderen het zicht op het podium. Hartstikke stom, want zo kon je de echte Britney - die zich negen (!) keer verkleedde - bijna niet zien en was je afhankelijk van de videoschermen. Voor kinderen die achteraan stonden en die tegen de ruggen en achterhoofden van grote jongens aan moesten kijken, werd het concert behoorlijk verpest. Bij de finale van Hit me baby one more time en Oops! I did it again begonnen die naarlingen ook nog eens heel hard en vals mee te schreeuwen.

(Eigen nieuws van Jan Vollaard, 43, Amsterdam)