Britney Spears

Met grote belangstelling heb ik het stuk over Britney Spears gelezen (CS 3-11). Er is één kwestie waarop ik wil reageren, namelijk de tweede cd ten opzichte van de eerste. Ik denk namelijk dat Stine Jensen het helemaal verkeerd bekijkt. De eerste cd was gewoon een pop cd, waar niet echt een betekenis inzat. De tweede cd heeft wel een duidelijke boodschap: `Ik ben ik en probeer me niet te veranderen'. Luistert u naar bijvoorbeeld Stronger dan hoort u dat het over voor jezelf opkomen gaat. En Oops.. I Did It Again is gewoon een poplied zonder betekenis dus waarom al die ophef? Mijn advies aan iedereen die Britney hypocriet vindt: neem nou gewoon eens de tijd om de cd helemaal te luisteren! Want de meesten kijken niet verder dan dat wat ze op tv zien. Britney is: een hardwerkende tiener met een goede boodschap!

    • Charlotte Okken