Selectie Radio

Andersdenkenden. Kardinaal Simonis zegt o.a. dat vader Jorge Zorreguieta bij het eventuele huwelijk van zijn dochter met de kroonprins aanwezig moet zijn. Radio 5, 21.02-21.25u.

De avonden. Na een kort verhaal van Arnon Grunberg een compilatie van het Crossing Border festival met o.a. Peter Verstegen & Ike Cialona met fragmenten uit hun vertaling van De Hel van Dante, en Michel Houellebecq met zijn roman De wereld als markt en strijd. Ook Russische poëzie en muziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

NPS-bijlage. Over de onzekere toekomst van het Leidsch Corpshuis Hôpital Wallon aan het Rapenburg te Leiden. De moderne student ligt niet meer voor de deur om tot het selecte studentenhuis toegelaten te worden. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.

Een leven lang. Portret van filosoof dr. J. Sperna Weiland. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.