Rudi Völler ziet af van dubbelfunctie, aanklacht Keegan

Rudi Völler bedankt voor een dubbelfunctie, die hij als ad-interimcoach van Bayer Leverkusen en de nationale ploeg van Duitsland vervult. De voormalige spits verkiest de functie van bondscoach. In beide functies vervangt Völler momenteel Christoph Daum, die onlangs schuldig werd bevonden aan gebruik van drugs. Leverkusen heeft Klaus Topmöller, Berti Vogts en Jupp Heynckes op het oog voor de opvolging.

Kevin Keegan overweegt de Britse krant News of the World aan te klagen. Het blad heeft de voormalige bondscoach van Engeland ervan beschuldigd dat hij het gokken met grote sommen geld binnen zijn selectie heeft toegestaan tijdens het EK voetbal, afgelopen voorjaar in België en Nederland. Dit zou tot onrust hebben geleid. De Engelsen werden in de eerste ronde uitgeschakeld.