Selectie Radio

De avonden. Literair variété en in het tweede uur een gesprek met Susan Glimmerveen over haar roman Kaf. Tot slot Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Amerikaanse presidentsverkiezing. Rechtstreeks uit Washington de uitslagen, commentaar en studiogesprekken. Regelmatig wordt er overgeschakeld naar het hoofdkwartier van Al Gore in Tenessee en het hoofdkantoor van George W. Bush in Texas. Radio 1, 0.04-7.00u.

Vijfde verdieping. Onder andere een debat over de schrijfwoede in Nederland. Kun je schrijven leren door middel van een cursus? Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende mensen. Gesprek over de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen met schrijver Geert Mak, columnist Henk Hofland, oud-correspondent Maarten Huygen en hoogleraar vrouwenstudies Ruth Oldenziel. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.