Selectie Radio

Kleur bekennen. Gesprek met bodemdeskundige Maja Kooistra bij het ministerie van Landbouw die ook cursussen geeft in het communiceren met bomen. Zij legt uit hoe wetenschap en intuïtie te combineren zijn. Radio 5, 18.02-19.00u. & herhaling Radio 1, 0.02-1.00u.

De avonden. Na het uitzicht van kunstenaar Ids Willemsma in Oosterwierum besprekingen van de roman Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit (debuut Dave Eggers), de cd van de Britse producer Wookie en de nieuwe film Space Cowboys van acteur/regisseur Clint Eastwood. In het tweede uur een gesprek met schilderes Caroline van der Vegt en Heere Heeresma. Radio 5, 22.02-24.00u.

Jazz op 4. Optreden van de groep Eight Bold Souls, gemaakt tijdens het North Sea Jazz Festival afgelopen juli in Den Haag. Ned.4, 23.00-24.00u.