Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van docent geschiedenis Herman van Aggelen in Haarlem de eerste aflevering over Dostojevski in Sint Petersburg. Na elven opnamen van de bands Tank en The Halifax Pier en een historisch geluid. Radio 5, 22.02-23.00u.

Sesjun. Uit Vollebregts Jazzcafe in Laren een optreden van het septet van bugelspeler Koos van der Sluis. Radio 4, 23.02-24.00u.

Dokument op 5. Over de keuzes en het verdriet als een huisdier overlijdt, met een rondgang langs het huisdierencrematorium, destructiebedrijf, doe-het-zelvers en een `dood'-deskundige. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.

Schuim & as. Aandacht voor o.a. taalvernieuwing met de taalonderzoekers Jacomine Nortier en René Appel, en de sociale en educatieve rol van het prentenboek. Ook een portret van kinderboekenschrijver Max Velthuys. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.