Koeman tevreden over koppeling aan Inter Milaan

Trainer Ronald Koeman van Vitesse heeft enthousiast gereageerd op de loting van het UEFA-Cuptoernooi. De Arnhemse club speelt in de tweede ronde tegen Internazionale. Vitesse speelt vermoedelijk eerst een uitwedstrijd in Milaan. ,,Zeker is dat we een vol stadion hebben en voor de jonge spelers zal het een prachtige ervaring zijn'', zei de optimistische Koeman. ,,De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Inter laat ook wel steekjes vallen.''

Bij Internazionale staan onder anderen de Nederlander Seedorf, de Braziliaan Ronaldo en de Chileen Zamarano onder contract. Inter plaatste zich vorig seizoen voor de voorronde van de Champions League, maar de miljoenenclub werd vorige maand verrassend uitgeschakeld door de Zweedse provincieclub Helsingborg. Als troost werd Inter vervolgens ingeschreven in het UEFA-Cuptoernooi. De trainers van Ajax en Feyenoord waren ook tevreden met de koppeling aan twee Zwitserse clubs. Ajax speelt tegen Lausanne Sports. Feyenoord speelt tegen Zwitserse Basel. ,,We hadden het veel slechter kunnen treffen'', zei trainer Adriaanse van Ajax. ,,We kunnen een ronde verder komen'', meende Feyenoord-coach Van Marwijk.