Selectie Radio

De andere Wereld van Zondagmiddag. In het eerste uur de Zuid-Afrikaanse schrijfster Antjie Krog over haar boek De Kleur van je hart. Verder Ruben Gowricharn over onorthodoxe maatregelen om armoede onder allochtonen te bestrijden; en Wouter Meijer over de kosten van ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Verder, van 14.00 tot 15.00 uur: Debat naar aanleiding van de vandaag te houden verkiezingen in Servië. Aan het woord komen o.a. Jan Marinus Wiersma (Europarlementariër voor de PvdA), Goran Trkulja (journalist) en Wilbert Willems (bestuur Press Now) onder leiding van Pieter Hilhorts. Radio 5, 13.02-15.02u.

Diskotabel. Presentator Gregor Bak, dirigent Rutger van Leyden en basklarinettist Harry Sparnaaij vergelijken twee uitvoeringen van De Klassieke, van Sergei Prokofiev. Verder komen nieuwe cd's ter sprake met koorwerk van Ton de Leeuw en van The Hilliard Ensemble. Radio 4, 16.30-17.15u.

it het Nieuws. Clairy Polak in gesprek met Hans Helgers, oud-partijvoorzitter van het CDA. De voormalige gevangenisdirecteur te Grave werd op op 27 februari 1999 opgevolgd door Marnix van Reij. Radio 1, 20.00-21.00u.