Selectie Radio

Isabelle. Live optreden van Kryptonite Garden. De vijfkoppige band laat een aantal nummers horen en er is een interview met zangeres Alice ten Brinke. Radio 3, 20.04-22.04u.

De Avonden. Heere Heeresma jr. in gesprek met dichteres Pamela Koevoets over haar bundel Assepoes; tegen elf uur Russische Poëzie. Daarna een gesprek met de dichter Maarten Doorman over zijn nieuwe bundel Kloppend heden. En tegen half twaalf opnamen en een gesprek met de Nederlandse band Club Diana. Radio 5, 22.02-24.00u.

Documentaire op 5. Geen sport is zo'n gulle leverancier van nieuwe woorden en uitdrukkingen als het voetbal. Reden voor programmamaker Willem Jan Hagens om een onderzoek in te stellen op de velden waar deze compacte taalvorm ontstaat. Maar hij nam ook een kijkje op sportredacties en universiteiten. Radio 5, morgen, 13.00-13.45u.