Gelijkspel Manchester in Kiev

Manchester United heeft gisteren zijn eerste punten in de Champions League verspeeld. De favoriet in de groep van PSV kwam in de Oekraïne niet verder dan 0-0 bij Dinamo Kiev.

In het doel van Manchester United moest Van der Gouw één keer handelend optreden. De Nederlander, vervanger van de geblesseerde Franse international Barthez, deed dat goed bij de inzet van Demetradze. Ook de Engelse kampioen kreeg in het eerste deel van het nogal saaie duel slechts één mogelijkheid. Cole lanceerde Yorke, maar deze schoot naast. Manckester gaat met vier punten wel aan de leiding in groep G.

Barcelona heeft zich gisteren in de tweede ronde van de Champions League geblameerd tegen Besiktas in het Turkse Istanbul. De Catalanen verloren met maar liefst 3-0. Gevierde man bij de Turken was Ahmet Dursun die in de 38ste en 75ste minuut Barcelona-keeper Dutruel passeerde. In 87ste minuut bepaalde Nouma de eindstand op 3-0.

De Italianen verloren gisteren op hun beurt in groep H van het Engelse Leeds. In een wedstrijd die door Milan werd gedomineerd toonde Bowyer zich in de 89ste minuut de matchwinner, 1-0. Alle ploegen in groep H hebben nu één duel gewonnen en één verloren.

Bayern München verslikte zich in groep F bijna in het Noorse Rosenborg uit Trondheim. De Noren namen in de 38ste minuut een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jan Soerensen. Een kwartier voor tijd kwam Bayern met doelpunten van Jancker, Elber en Linke alsnog langszij. De Duitsers gaan in groep F fier aan de leiding na twee winstpartijen. Paris St. Germain herstelde zich van de verliespartij een week geleden tegen Rosenborg (3-0). De Parijzenaars wonnen met 4-1 van het Zweedse Helsingborg.

In groep E won Juventus met 2-1 van Panathinaikos. Het duel tussen Deportivo La Coruña en HSV werd in de extra tijd door invaller Scaloni beslist in het voordeel van de Spaanse kampioen: 2-1.