Zwaar verlies FC Barcelona

Barcelona heeft gisteren in de Spaanse voetbalcompetitie een 3-1 nederlaag geleden bij Athletic de Bilbao. Concurrent Real Madrid verspeelde twee punten bij Malaga. aan kop van de ranglijst in de Primera Division staan Celta de Vigo en Deportivo. De titelhouder won met 3-0 bij Santander. Celta versloeg Real Sociedad met 4-1.

In de Duitse competitie verspeelde Schalke 04 de koppositie aan Bayern München en Borussia Dortmund. Schalke speelde in eigen stadion met 1-1 gelijk tegen Werder Bremen. Bayern won met 3-1 van Unterhaching. Dortmund behaalde een 3-1 zege bij HSV. In de Belgische competitie won titelhouder Anderlecht, morgenavond tegenstander van PSV in de Champions League, moeizaam met 4-3 van Harelbeke. Club Brugge blijft leider na de 3-2 zege bij Germinal Ekeren.