Selectie Radio

Every screaming ear. Drie Nederlandse musici die zich op verrassende wijze met kitschmuziek bezighouden: Benjamin Herman, Cor Fuhler en Gert-Jan Blom. Gemoderniseerde souljazz en vergeten amusementsmuziek. Concertzender, 22.00-23.00 u.

De avonden. Als muzikale gast zanger-drummer Boyd Small. Verder een gesprek met Ronald Plaskerk. Volgens de moleculair bioloog wordt deze eeuw de eeuw van de biologie. En: meesterwerken uit de Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-0.00 u.

De radio 5 documentaire. Onthaasting is pure noodzaak in een tijd waarin tachtig uur werken heel gewoon is. Center Parcs `De Kempervennen' in Valkenswaard lijkt voor veel werknemers dé plaats bij uitstek om te ontspannen. Reportage, waarin zowel bezoekers als medewerkers aan het woord komen. Morgen, Radio 5, 13.05-13.45.