Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van tv-regisseur Rinus Spoor een reisverslag van Stan van Houcke langs de Mediterranée. Verder bioloog Arjen Kikkert over de huisstofmijt en in het tweede uur een radioportret van de onlangs overleden commentator mr. G.B.J. Hiltermann. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Verslag over de familie Luten van wie zeven jaar geleden de dochter Andrea werd vermoord en hoe men het rouwproces heeft beleefd. Tot op de dag van vandaag ontbreekt van de dader elk spoor. Radio 1, 0.04-1.00u.

Niemandsland. Marc Stakenburg ontvangt Rick de Leeuw, de zanger van de Tröckener Kecks die onlangs als romanschrijver debuteerde met zijn boek `De laatste held'. Radio 1 en 2, 1.02-6.00u.

Spiegels. Portret van de Nederlander Geert Linnebank die een half jaar geleden hoofdredacteur geworden is van het Angelsaksische persbureau Reuters. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.