Autobiografie Beatles is nu al een bestseller

De langverwachte autobiografie van The Beatles die op 5 oktober in de winkels ligt is nu al een hit. Volgens de Sunday Telegraph hebben boekverkopers al 1,5 miljoen bestellingen geplaatst in de voorverkoop.

The Beatles Anthology verschijnt in acht talen. Volgens de krant zullen er uiteindelijk meer dan twintig miljoen boeken over de toonbank gaan mits de besprekingen voor een vertaling in het Chinees ook succesvol worden afgerond. In Nederland komen vooralsnog 20.000 exemplaren op de markt, zo werd vorige maand bekend.

Paul McCartney, Ringo Starr en George Harrison schreven zelf teksten voor het boek en autoriseerden ook bijdragen van derden. Van de vermoorde John Lennon is een compilatie van teksten en interviews opgenomen. De autobiografie gaat in ons land 149 gulden kosten.