WEBSITES

Een overzicht van websites over Jezus en zijn volgelingen:

www.jesuscafe.org Zijn er engelen op aarde? Wat verstaan we anno 2000 onder wonderen? Wie mee wil discussiëren over deze en andere vragen kan terecht bij het digitale Jezus-café. Met veel inspirerende verhalen en een apart familiehoekje (`mijn man verlaat mij voor een andere vrouw, wat te doen?').

www.jewsforjesus.org Er bestaat, met name in de Verenigde Staten, een grote groep joden die in Jezus geloven. Deze Jews for Jesus richtten in 1973 een eigen organisatie op, die ook over een eigen website beschikt. Aan bod komen de doelstellingen van Jews for Jesus, de geschiedenis en de belangrijkste uitgangspunten. Verder een boekwinkel, actiekalender en zoeksysteem.

www.jesus-fanclub.org Website van de enige echte Nederlandse fanclub voor Jezus. Bezoekers kunnen er debatteren, moppen uitwisselen, strips lezen of de digitale klaagmuur bezoeken. Diverse links.

www.march-for-jesus.org Wie meer wil weten over de beroemde `March for Jesus' is hier aan het goede adres. De jaarlijkse mars wordt georganiseerd door een non-profit instelling, die vestigingen heeft in een twintigtal landen. Nieuwsbrieven, statistieken en praktische informatie.

www.jesussite.com Enorm digitaal archief van preken, uitspraken en illustraties van Jezus. Vooral geschikt voor theologiestudenten, maar ook menig predikant zou zijn preken doorspekken met van deze website geplukte citaten.

www.jezus.nl Ontmoetingsplaats voor volgelingen van Jezus. Met animaties, songteksten, bijbelfragmenten en de gelegenheid vragen te stellen.