Man gedood bij schietpartij in Rotterdam

Bij een schietpartij gisteravond op straat in Rotterdam is een man om het leven gekomen en zijn drie anderen gewond geraakt. Volgens een woordvoerder van de Rotterdamse politie was vanmorgen nog niet duidelijk wat het motief voor de schietpartij is. De slachtoffers, een 18-jarige man, twee 19-jarigen en een 28-jarige, zijn allen Rotterdammers van Antilliaanse afkomst. De schietpartij deed zich gisteravond rond een uur of tien voor in Rotterdam-Zuid. Op straat trof de politie vier door schoten verwonde mannen aan. Eén van hen overleed vannacht in een ziekenhuis, twee anderen zijn ernstig gewond opgenomen. Een vierde man kon na behandeling van lichte verwondingen vandaag worden uit het ziekenhuis worden ontslagen. Hij zou vandaag door de politie worden gehoord.