Selectie Radio

Kort & Klijn. Studio-optreden uit mei van Jon Bon Jovi naar aanleiding zijn nieuwe album Crush. Geconfronteerd met de vuurwerkramp in Enschede lanceerde hij een hulpactie en beloofde de hoogste bieder een diner in een goed restaurant. Een 17-jarige fan uit Heelweg werd winnaar en mag morgen met de zanger gaan eten. Radio 3, 18.02-20.00u.

De avonden. Na het uitzicht van schrijver August Willemsen en een verhaal van Arnon Grunberg, een gesprek met dichter Rob Schouten. Na elf uur striptekenaar Mark Hendriks over zijn fascinatie voor Japan. Radio 5, 22.02-24.00u.

RVU-radioprijs. Beginnende radiomakers belichten de overgang naar de middelbare school en de wereld van snelle auto's. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.

Radio uit. Gesprek met Bert van Meggelen, intendant van Rotterdam Culturele Hoofdstad 2001. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.