Ronald de Boer in onderhandeling met Rangers

Ronald de Boer is vanmorgen naar Glasgow gevlogen om een transfer naar Rangers te bespreken. Hij kreeg van bondscoach Louis van Gaal toestemming om het trainingskamp van het Nederlands elftal in Hoenderloo tijdelijk te verlaten. Rangers wil de overgang van De Boer van Barcelona zo snel mogelijk afronden. Morgen sluit de inschrijving van de spelers voor de Champions League. De Boer wil weg bij Barcelona. ,,Ik heb geen trek als zeventiende of achttiende speler te fungeren'', legde de speler uit. Eerder polste Manchester United De Boer al.

Volgens de Italiaanse krant Il Messagero is er een doorbraak in de impasse rond de transfer van Boudewijn Zenden van Barcelona naar Lazio Roma. De Italiaanse club heeft een afgevaardigde naar Spanje gestuurd om met de speler tot een akkoord te komen. Geldgebrek voorkwam dat Lazio Zenden eerder inlijfde. De club gaf deze zomer 200 miljoen gulden uit aan nieuwe spelers.