Selectie Radio

Holland Festival Oude Muziek Utrecht 2000. Rechtstreeks uit Utrecht werken van voorlopers van Bach als Heinrich Bach, Pachelbel, Fischer en Erlebach. Radio 4, 20.02-23.00u.

Vijfde verdieping. Nu bij de publieke omroep de laatste omroepster is vertrokken, praten ex-omroep(st)ers Hans van Willigenburg (destijds KRO), Karin Kraaykamp (VARA), Ellen Brusse (TROS) en Lisette Hordijk (NCRV) over hun vroegere vak. Morgen, Radio 5, 9.02-10.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de vraag of de problemen in het onderwijs met een grote zak geld op prinsjesdag zijn op te lossen. Met onder anderen dr. Rinnooy Kan en hoogleraar onderwijskunde dr. In 't Veld. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.

Radio uit. Gesprek met de nieuwe directeur van de Kunsthal Rotterdam Wim Pijbes. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.