Selectie Radio

Opium. Gesprek met Wouter van Oorschot over uitgeven, de kwaliteit van Nederlandse schrijvers, de romancyclus Het Bureau en afschaffing van de vaste boekenprijs. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na de reconstructie van de oorspronkelijke filmmuziek van Our Relations met Laurel & Hardy o.a. bioloog Arjen Kikkert over de bloedzuiger. Verder het tweede deel van de compilatie over weerberichten en waterstanden. Radio 5, 22.02-24.00u.

RVU-radioprijs. Twee reportages van nog niet afgestudeerde radiomakers die meedingen naar deze prijs met een reportage over alternatieven voor de uitvaart en een portret van de bisschop van de Oud Episcopaal Katholieke Kerk. Morgen, Radio 5, 13.02-14.00u.

Vissi d'Arte. In deze aflevering over de in 1999 overleden Spaanse tenor Alfredo Kraus is hij te horen in La Traviata van Verdi. Morgen, Radio 4, 13.02-14.00u.