Selectie Radio

Kleur bekennen. Eerder in maart uitgezonden gesprek met presentator en tv-producent Ivo Niehe. Hij zegt eigenlijk niet zoveel te kunnen en zichzelf vooral te zien als ,,een handige televisiemaker die aardig weet wat mensen leuk vinden om te zien''. Radio 5, 18.02-19.00u.

De recensenten. Actrice Bodil de la Parra en zangeres Carol van Dijk praten over eigen en elkaars werk. Van Dijk maakte een cd en De la Parra speelt in De Magie van het Kwaad. Radio 1, 20.04-21.00u.

Uit het nieuws. Herhaling van het gesprek uit 1997 met de zondag j.l. overleden Wim Beeren. Radio 1, 21.04-22.00u.

Nieuwsshow extra. Elsbeth Etty praat met de psychologe Judith Markus over haar joodse jeugd in het Berlijn van de jaren dertig, het fascisme van toen en het neofascisme van nu. Morgen, Radio 1, 11.04-12.00u.