Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van schrijver Jan Huyskens een herhaling van een gesprek met dichter Lucebert. Na elven een collage met nog niet eerder uitgezonden opnamen van Edith Frost, Gnac, My Morning Jacket, Calexico en Smog. Tot slot een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Opnamen van tenorsaxofonist King Pleasure en The Biscuit Boys. Radio 4, 23.00-24.00u.

Schuim en as. O.a. een gesprek met hoedenontwerpster Jackie Habets over het verschijnsel hoed en haarkunstenares Veronique Atangana over Afrikaanse kapsels bij Westerse vrouwen. Ook praat vormgever Willem van Zoetendaal over zijn Noordzee-expositie in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Radio uit. Gesprek met theaterproducent Joop van den Ende over o.a. de voorbereiding van zijn nieuwe musical 42th Street. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.