Bordeelverbod 2

Ik wil graag reageren op het stuk van Yasha Lange over de mogelijkheid van bordelen op het platteland (NRC Handelsblad, 19 augustus). Ik vind dit absolute onzin. Ik woon zelf op het platteland en ik ben twaalf jaar. De middelbare school waar ik naar toe ga ligt ongeveer veertien kilometer fietsen van mij vandaan. Wat nou als ik 's avonds laat van een feest kom: ik kom én over een bedrijventerrein én over een fietspad langs de snelweg én ik fiets door het buitengebied.

Ik weet niet hoe u het vindt als uw dochter/zoon 's avonds laat rond elf uur langs een bordeel fietst, ik zou het doodgriezelig vinden. En dan kunt u wel zeggen dat uw kind moet opbellen en dat u hem komt halen, maar mijn ouders werken in sommige gevallen door tot elf uur 's avonds in de oogsttijd. Als ik dan bel zijn ze nog niet thuis, en het staat een beetje asociaal als het feest om elf uur is afgelopen en je er om half twaalf nog bent.

    • Annemie van der Torren