Selectie Radio

Andersdenkenden. Gesprek met theoloog Robert Adolfs over levensbeschouwing en ongeloof. Radio 5, 21.02-21.25u.

De Avonden. Na een verhaal van Arnon Grunberg het slot van een collage uit het Crossing Border Festival '99 met o.a. Hans Dorrestijn en Jan Haerynck. Met muziek van de folkzanger Damien Jurado. Het programma wordt onderbroken door gedichten van Poesjkin. Radio 5, 22.02-24.00u.

Knetterende letteren. Een herhaling van het gesprek met o.a. Vic van de Reijt over schrijver Willem Elsschot en W.E.G., het Willem Elsschot Genootschap. Verder schrijver Gerrit Krol over onder meer zijn nieuwe roman De Vitalist, waarin hij het thema van misdaad en straf aan de orde stelt. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

Een leven lang. Radioportret uit 1997 over de Duitse televisieberoemdheid Rudi Carrell. Morgen, Radio 5, 16.02-17.00u.