`AT&T praat met British Telecom'

AT&T en British Telecom, twee van 's werelds grootste telecomondernemingen, hebben overlegd over de mogelijkheid van een fusie. Dat heeft The Wall Street Journal gisteren geschreven. Hoewel er geen formele discussie hebben plaatsgehad, hebben de directeuren van beide concerns de afgelopen privé gesprekken gevoerd over de mogelijkheden voor een krachtenbundeling, aldus de Amerikaanse zakenkrant. Topman Sir Peter Bonfield van British Telecom zei tegen de krant dat de twee bedrijven ,,geen discussies hebben gevoerd'' over een samengaan, maar op de vraag of hij een fusie uitsluit antwoordde hij: ,,Ik sta overal open voor''. Uit een fusie van de Britse en Amerikaanse concerns zou een bedrijf ontstaan met een beurswaarde van bijna 185 miljar dollar (444 miljard gulden).