Selectie Radio

Kleur bekennen. Herhaling van het gesprek met bergbeklimster Katja Staartjes over haar beklimming van de Mount Everest. Radio 5, 18.02-19.00u.

De Recensenten. Vormgever Swip Stolk en de Vlaamse jeugdschrijver Bart Moeyaert praten over eigen en elkaars werk. Stolk heeft een overzichtsexpositie in het Groninger Museum en Moeyaert schreef Broere. De oudste, de stilste, de verste, de liefste, de snelste en ik, een boek over zijn zes broers. Radio 1, 20.04-21.00u.

Uit het Nieuws. Gesprek met Willy Claes, oud-secretaris-generaal van de NAVO. Radio 1, 21.04-22.00u.

Nieuwsshow extra. Naar aanleiding van het concert van Bob Dylan in september een gesprek met oud-CPN'er Gijs Schreuders, biograaf en NRC-redacteur Sjoerd de Jong en Dylan-vertaler Ed Korlaar. Morgen, Radio 1, 11.04-12.00u.